2014年1月22日星期三

http://www.nikeshoes.com.tw/ btmh

Denne gangen, Xiao kaldt selv skride frem mot korset til fjerde etasje, og til slutt, Xiao kaldt også gikk opp til fjerde trinn er helt i vater. Alle bemerket at munkene ikke kunne hjelpe lengleleng denne scenen, men det er nike etterfulgt av en hvesende lyd, hvis kontakten så lenge, ikke kan krysse trappene til fjerde etasje, ville det ikke være for inkompetent. Wang Tianba natur er å holde et tett øye Xiao kaldt ikke en cent har vært slapp, er denne scenen konge Tianba naturlig utseende i øynene, nike free run dame se denne scenen, plutselig kunne ikke hjelpe hvesende høylytt.

Shura spøkelse smilende leende smil ser Xiao kaldt,nike free run norge, men det er blinket inn i øynene som ser åpenbare. Men så, Xiao kaldt og gå mot den femte etasje kryss Unødvendig halv interesse av tiden, Xiao kaldt de allerede opp i femte etasje nivå. Selv om alle munkene blir litt lengleleng, men fortsatt er mer enn hån, selv om en mellomlang sikt ambisjoner om å være i stand til å gå inn på den femte etasje av munkene er et godt resultat, men publikum tilsynelatende ikke ønsker å innrømme Xiao kaldt. Deretter Xiao kaldt korset for å gå fremover igjen, sjette etasje, syvende etasje, åttende etasje.

Alle munkene er ikke sjokkert over trettifem, kunne Xiao kulde har på det trettifemte etasje, og Xiao kulde er bare et mellomlang sikt ambisjoner om munkene fyller selv vil være i stand til å gå ut på trettifemte lag, er dette resultatet virkelig fantastisk. Videre kan Xiao kaldt på denne tiden anses som den første stigningen, tross alt, har vært før nike mellom det første laget til det tredje laget for å gå tilbake, selv om det er kjent med rollen som undertrykkelse krefter, men denne måten å Babel i form av terror, men det gjorde nesten ikke den minste effekt.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论