2013年11月15日星期五

www.sheffieldcathedral.orgmusicorgnews.php nike air max sko664

Shihao voelde plotseling iets,nike air max 90, draaide zich om en flitste in de steeg, revolver binnen uit vanaf de taille, zal twee stappen komen eind van de steeg. Na een korte aanpassing, zie je de steeg vage Shihao omstandigheden einde van de steeg is nog steeds een hoop afval, maar als een man lag naast vuilnis daar, roerloos. In Shihao voorzijde, een vrouw zitten daar, gehouden aan de achterkant. Juffrouw, hoe?, Shihao liep onder schot de man daar liggen.

,nike air max 1, Donker, flauw Shihao zag deze vrouw het laatst gezien is de economische faculteit, Maki. Maki doodsbang, zijn handen geklemd de schouders Shihao, hoor de stem van Shihao, blijkbaar voelde een beetje bekend, draaide zich toen om en keek Shihao gezichten. Shihao niet zo denken, ik hoop echt eigenlijk riep, terwijl vasthouden aan zijn eigen, zijn mond bleef zeggen iets, maar uiteindelijk kon duidelijk Shihao huilen over niet horen. Shihao terwijl troosten Maki, buik tijdens het kijken naar de man op de grond, langzaam, geur van bloed kwam, kennelijk op grond dat de persoon dood is.

, Politie verspreid de menigte, de verlichting schijnt direct in het kleine steegje, het steegje plotseling verlicht. Is Shihao officier ?, Een politieagent kwam en had niet verwacht om hier daadwerkelijk Shihao. Maki geleidelijk kalme, open handen, staande naast Shihao, strak houden Shihao arm. Twee politieagenten gingen naar het einde van de steeg, de man van de aarde buik omgedraaid. Shihao politieagenten, nike air max classic is dood, een man., Een politieagent ingeschakeld Shihao gezegd. nike air max classic Neem een ​​kijkje.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论