2013年11月21日星期四

wpmedya.comdelil ugg skor rea hly1341

ugg stövlar Jag tror Daniel Wu Yan sekreterare kommer att följa principerna i denna mix i partiet verkligen fast mark avskum. Straffas hårt marken. För vissa städer, dök Xinyi County Ungdomar att utrota händelsen. Daniel Wu känns mycket ilsket. Därför, i enlighet med ugg skor Xinyi län kommitté instruktioner. På marken nedanför township kadrer att göra en motsvarande handling i tid. ugg skor I prefekturstyrelsen möte. Dessutom föreslås : Med tanke på denna händelse. Xinyi County, de viktigaste statsledningen. Kan inte undandra sig ansvar för ledarskap möten på fasta Xinyi länet partisekreterare Yan verkligen ge partiet en allvarlig varning.

Var i mötet. Ansvarar för partiangelägenheter till Ngong Ping, satte vice sekreterare Yang framåt olika vyer. uggs Xinyi County som inträffade på sånt här. Gräsrötter kadrer för följande straff är tillräckligt för att allvarligt jorden. Xinyi län, länsstyrelsen till de främsta ledarna, utan ledaransvar. Ge vika för action lite för allvarligt ? Detta är relaterat till en homosexuell politisk framtid till problemet ah ! Daniel Wu, Yang Ang platt på detta trevlig kille trodde. Omedelbart tog ett genmäle : Ngong Ping kamrater. ugg skor Är ljus märkt denna sak är att vara en kader politisk framtida påverkan.

Massorna blir bilden av partiet och regeringen att påverka hur jorden det ? På detta sätt det onda från nationellt känd ** fil. Även om det kamrater gräsrotsnivå till ugg skor bör ta ansvar för Tao sa till Xinyi län länsstyrelsen ledare. Kommer att kunna smita ut ugg skor bör bära ansvaret ? Region för att utföra " tre betonar utbildning" kampanj efter mer än sex månader, är inte en del kamrater tror att de ägnar sig åt denna verksamhet, är det men det är bara en formalitet det ? Kontrast politisk medvetenhet om innehållet ugg skor ' s agerande, men också när det finns en kader medlem ** se ut ?

Topics related articles:

没有评论:

发表评论