2013年3月27日星期三

nike id Air Force 1 επίσημη ρέει στο ευρύ στόμα του ένα μικρό μπουκ

Αυτές τις μέρες, ο πιο συναρπαστικός τρόπος για να Lanjie, κάποια από αυτά τα μάρκα πολυτελείας nike air max δει στο περιοδικό, και μερικά δεν έχουν δει, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εδώ σε ό, τι ξένο πλούσιοι μπορούν να έχουν ζωή, αυτές οι μάρκες στη χώρα απλά δεν μπορούν να δουν. Εκτός από την τρίτη ημέρα από την εποχή της οικογένειάς της, Tang Yi, και η νεαρή κοπέλα στο νέο σπίτι είχε παίξει ζωή μήνα του μέλιτος. Tang Yi πρακτική κάθε βράδυ παρενοχλεί νεαρό κορίτσι, ημέρα κομψό και εκλεπτυσμένο νεαρό κορίτσι στη νύχτα, γίνεται ένα αξιολύπητο λίγο πρόβατα υπομένουν Tang Yi λεπτό, αλλά η νεαρή κοπέλα φαίνεται σταδιακά να συνηθίσουν την παρενόχληση Tang Yi η ρουτίνα παρενόχληση μετά από κάθε Tang Yi, nike air max πινελιές θα συνωμοτούν Tang Yat όπλα, όπως το συμπλέκτη Tang Yat να κοιμηθεί. Flash Tang Yi και η μικρή αδελφή, άδεια γάμου κοντά στο τέλος της νύχτας, Tang Yi και η μικρή αδελφή, ως συνήθως, τα αστέρια που βρίσκονται σε ένα μαλακό κρεβάτι, αλλά δυστυχώς συννεφιασμένο σήμερα δεν έχουν την παραμικρή αστροφεγγιά, συννεφιά όπως Tang Yi της διάθεσης, γιατί αύριο, η νεαρή κοπέλα πίσω στο Πεκίνο αύριο το μεσημέρι, Tang Yi και το νεαρό κορίτσι θα ευχαριστήσει Δημοτικό αρκετές δείπνο ηγεσία το απόγευμα, η κοπέλα θα είναι πίσω στο Πεκίνο.

Μαζί τα κάτω τις τελευταίες ημέρες και η μικρή αδελφή, Tang Yi σταδιακά ανακάλυψε, φαίνεται να έχουν γίνει μέρος της ζωής του, αν και όχι απότομα αφήσει κάποια ψυχολογικά πραγματικά δεν μπορεί να δεχθεί. Tang Yi} {K πραγματικά σταθερή nike air max skyline θα εργαστεί για να κινητοποιηθούν, και nike air max μαζί. Η νεαρή κοπέλα που βρίσκεται στα χέρια των Tang Yi, είπε απαλά. Tang Yi έγνεψε σιωπηλά, μετά από όλα, δεν είναι χαρούμενη διάθεση. Γεια σου, Tang Yi} {K, πραγματικά όμορφο. Αιχμηρά στον ουρανό με ενθουσιασμένοι νεαρή κοπέλα. Tang Yi κοίταξε ψηλά, θα δείτε εναέρια νιφάδες χιονιού, τα μικρά άσπρα φτερά, βούτυρο overblow αχλάδι πέταλα, κοίλο, πρώτα μικρά κομμάτια μικρά κομμάτια, όπως νιφάδες χιονιού, catkins κυματίζουν απαλά? Στη συνέχεια όλο και πιο δύσκολο, έκρηξη Jinsi ενώ, τα σύννεφα, συστάδες Xuefei πτώση, σαν αμέτρητα λευκά σύννεφα έδαφος πέφτοντας κάτω από τον ουρανό είναι σχισμένη σε κομμάτια από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ένα εντυπωσιακό θέαμα. Ο Τανγκ Yat δείτε τις καρδιές μια ομαλή, μαύρα σύννεφα μετά την πλήρη ουράνιο τόξο.

Κοιτάζοντας πίσω στο νεαρό κορίτσι, η νεαρή κοπέλα στα μάτια λάμπουν από χαρά, ήσυχα παρακολουθούν ποτέ δει θαύματα. Tang Yi καρδιά μιας δυναμικής, ψιθύρισε: μικρή αδελφή, nike το φιλί. Γέλασε, πολύ ρομαντικοί και φιλιά, επίσης, πρέπει να συζητήσουμε. Νεαρό κορίτσι παρακολούθησαν ήσυχα Tang Yi ένα. Σιγά-σιγά έκλεισε τα μάτια του. Tang Yat νεαρό κορίτσι ψάχνει σε μια λεπτή κόκκινα χείλη, η καρδιά χτυπάει, ξύστε το παρελθόν σιγά-σιγά στο στόμα απαλά κρατήσει στο στόμα ζουν στο στόμα του νεαρού κοριτσιού, θρούμπι καρδιά Su Yang σοκαρισμένος αίσθηση ότι Tang Yi, Tang Yat γλώσσα αργό σε αυτό σιγά-σιγά, το κορυφαίο ανοιχτό μικρή αδελφή Beichi, μάνταλο επάνω σε αλμυρές γλώσσα, μέχρι το πιπίλισμα, λίγο μέτωπο Jincu αδελφή. Αλλά δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν, κάποια δυσφορία, και μερικοί λένε άνετα, και προσπάθησε να ανοίξει το Tang Yi. Αλλά θα ήθελα να πάρετε τη λαβή του Tang Yi, καλά σύγχυση μια μικρή αδελφή, και τα δύο μικρά χέρια κρατούσε σταθερά τα φύλλα, υπομένουν ποτέ βιώσει το συναίσθημα.

没有评论:

发表评论