2014年3月16日星期日

http://www.uggbootsaustralia.com.tw ugg store mrnv

Tang Yifei zie mezelf alleen maar om te weten dat dit echt geen cent Yoshie huid, zelfs dit alles ado Cheats gegeven, volgende keer zie je echt moet terugkeren nike air max kleine dingen. Opnieuw aan de kant van de weg rand praktijk te vangen, heeft deze macht niet alleen oefenen diamant pezen, maar ook op een sterke spier vlees veeleisend, GUO Chuan aangescherpt door de kindertijd, is de intensiteit nog net aan de eisen van de eerste laag, geen wonder Zhang Qing zelfs als ze in een buskruitexplosie hun leven kan redden, deze diamant is echt zeldzaam vermogen om te oefenen !

Maar het grootste voordeel GUO Chuan is heel erg gewond,nike air max 90, voor het vermogen om pijn te verdragen, natuurlijk ook sterker dan gemiddeld ontelbare keren, dus zelfs als de pijn is bijna te gek zijn, maar nog steeds neer te zetten. Geen wonder Zhangqing Wu Gong is hoog, zijn wijsheid is zeer slecht, over deze inspanning is om te oefenen het pijn Bad Brains, GUO Chuan konden ons niet helpen, soms is het zo leuk. Zes maanden later, GUO Chuan Ning in het hele land kwamen naar honderd meest westelijke grens, verder naar het westen is de noordelijke grens van het domein. Voordat de grenzen heen, dienen zich te informeren over het goede nieuws, zo GUO Chuan dragen hoeden, bedekken het gezicht, aan de grens steden - Maple City, op zoek naar een plek om de wachtrij springen.

Maple City gewoon vast in de wilde bergen grootste kloof wordt invasie het noorden veld zal door de mensen van het land,nike air max 1, ugg store de locatie is zeer kritisch. GUO Chuan ook weten uitdaar opzettelijk, de stad, dicht bij de grens, het beest en de regio Noord- vaak om troepen ter beschikking, dus meer dan de garnizoensstad mensen, stevige folk, zelfs de vrouwen zijn martial arts. En martial arts mensen hier en elders is anders, bekeek een angst garnizoen, dus zeer goed gedragen, en ten tweede omdat de gemeenschappelijke strijd tegen de invasie van het noorden veld, zolang het Oosten die de behandeling zeer goed, in tegenstelling tot elders in verschillende landen personages vaak betwisten.

没有评论:

发表评论